Klassiek

Prijs € €10,-
T/M 18 JAAR € Gratis
incl. garderobe

Het Frysk Jeugd Orkest is jaarlijks te gast in De Harmonie. Het ene jaar verrassen de orkestleden hun vader met een mooi concert, het jaar erop zijn de moeders aan de beurt. Repertoire uit verschillende stijlperiodes zorgt voor een gevarieerd concertprogramma onder leiding van chef-dirigent Theo Brouwer. Een familieconcert bij uitstek en bovendien een mooie gelegenheid voor aspirant leden om kennis te maken met het Frysk Jeugd Orkest.

Het Frysk Jeugd Orkest is inmiddels voor de negentiende keer te gast in De Harmonie. Het ene jaar kunnen de orkestleden hun vader met een mooi concert verrassen het andere jaar zijn de moeders aan de beurt. Het is een familieconcert bij uitstek, naast het Frysk Jeugd Orkest onder leiding van chef-dirigent Theo Brouwer zijn er optredens van verschillende ensembles uit de Frysk Jeugd Orkest Akademy. Bovendien een mooie gelegenheid voor aspirant leden om kennis te maken met het Frysk Jeugd Orkest. Repertoire uit verschillende stijlperiodes zorgt voor een gevarieerd concertprogramma. Als solist treedt de laureaat van de Gerard van der Weerd solistenprijs op.

Website: www.fryskjeugdorkest.nl