Cabaret

Van der Laan & Woe

Pesetas

AEGON zaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Een jaar lang waren ze te zien in het populaire televisieprogramma 'De Kwis'. Nu zijn Niels van der Laan en Jeroen Woe gelukkig terug op de vertrouwde planken. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid: het zou eeuwig zonde zijn om dit virtuoze cabaretduo te missen. Het aloude spreekwoord spreekt boekdelen: ‘Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe!’ Doen dus!

Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer terug op de planken! Het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma ‘De Kwis’, maar nu kunt u ook weer in het theater genieten van dit virtuoze cabaretduo. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: “Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe”.


Regie: Lidwien Roothaan | tekst, muziek en spel: Niels van der Laan en Jeroen Woe | vormgeving: Joost de Haas | licht: Yuri Schreuders

Bekend van De Kwis!

Website: www.vanderlaanenwoe.nl

De Telegraaf **** over hun vorige programma ‘Alles eromheen’:
“Van der Laan en Woe fileren op theatrale, intelligente en muzikale wijze de tijd waarin we leven, houden hun publiek een spiegel voor en zorgen er tegelijkertijd voor dat er flink wat te lachen valt.”

NRC Handelsblad **** over hun vorige programma ‘Alles eromheen’:
“Van der Laan en Woe fileren vol flair hedendaagse hysterie. Wat aanvankelijk, net als hun vorige programma’s, een hoogst komische sketchshow is, krijgt steeds meer samenhang.”