Muziek

Van Dik Hout

Het beste van

AEGON zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Het twintigjarig jubileum is achter de rug. Toch duikt Van Dik Hout een jaar later opnieuw het theater in. ‘Alles of niets’, ‘Stil in mij’, ‘Pijn’, ‘Laat het los’ en vele andere hits van de band passeren in het theaterconcert ‘Het beste van’ de revue. Al ruim twintig jaar behoort Van Dik Hout met zijn poëtische Nederlandstalige rock tot de voorhoede van de nederpop. In 2014 verscheen het alweer negende studioalbum ‘Alles Wat Naar Boven Drijft’.

Al ruim twintig jaar behoort Van Dik Hout met zijn poëtische Nederlandstalige rock tot de voorhoede van de nederpop. De samenstelling bleef al die tijd ongewijzigd en hoewel de band zich door de jaren heen op subtiele wijze ontwikkelde, bleef het geluid altijd herkenbaar.
In 2015 vierde de vriendengroep het twintigjarig jubileum in Paradiso en dit jaar duikt Van Dik Hout de theaters in om de grootste hits, waaronder ‘Alles of niets’, ‘Stil in mij’ en ‘Zij maakt het verschil’ (Poema’s) te laten horen. In 2014 verscheen het negende studioalbum ‘Alles Wat Naar Boven Drijft’: “Van Dik Hout schildert met een kleurrijk klankpalet en mag zich tot de grootmeesters van de nederpop rekenen.” (Nu.nl)

Website: www.vandikhout.nl

Nu.nl over de cd ‘Alles Wat Naar Boven Drijft’:
“Van Dik Hout schildert met een kleurrijk klankpalet en mag zich tot de grootmeesters van de nederpop rekenen.”