Toneel

Vastgoed B.V.

Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom e.a.

AEGON zaal

Prijs € 37,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 37,-
incl. garderobe en pauzedrankje

De makelaars van het noodlijdende Vastgoed B.V. laten hun testosteron de vrije loop. Een oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard. Deze bewerking van David Mamets klassieker ‘Glengarry Glen Ross’ neemt het publiek mee de apenrots op. Daar halen alfamannetjes het beste in zichzelf naar boven en draait alles om deals sluiten. Een topcast met o.a. Huub Stapel, Jörgen Raymann en Frederik Brom zet dit geweldige acteursstuk op de planken!

Speciaal voor Vrienden van De Harmonie geldt het aanbod 1 kopen is 2 krijgen! Bent u Vriend? Gebruik dan bij uw reservering de actiecode: VRIEND.


Verkopen is een vak. Want als de klant nee zegt, begint het voor de ware verkoper pas echt. De snelle jongen uithangen en mooie praatjes verkopen, kunnen we allemaal wel. De deal sluiten, daar draait het om! Deze Nederlandstalige bewerking van David Mamets beroemde stuk ‘Glengarry Glen Ross’ neemt u mee de apenrots op, waar alfamannetjes het beste in zichzelf naar boven halen en resultaten en bonussen belangrijker zijn dan samenwerken. De makelaars van het noodlijdende ‘Vastgoed B.V.’ laten hun testosteron de vrije loop. De oplossing om uit de rode cijfers te komen is even simpel als bikkelhard: de twee beste verkopers mogen blijven, de andere twee gaan eruit. Tijd om te laten zien wie hier de beste is.
De verfilming uit 1992 is een klassieker, volgens sommigen een must see voor verkopers, volgens iedereen een geweldig acteursstuk. En dan zit je in deze theaterversie geramd met namen als Huub Stapel, Jörgen Raymann en Frederik Brom.


Script: Marcel Otten, naar ‘Glengarry Glen Ross’ van David Mamet | regie: Job Gosschalk | met: Huub Stapel, Jörgen Raymann, Frederik Brom, Daniel Cornelissen, Jelle de Jong, Anton de Bies e.a.

Topcast neemt u mee op de apenrots in bewerking van klassieker van David Mamet

Website: www.senf.nl

 

Theaterkrant ***
Compleet doorgeslagen kapitalistische geldwolven