Cabaret

Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar

AEGON zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Denk zelf na, blijf kritisch. Dat zijn zinvolle tips, maar het kost veel tijd om dat echt te doen. Zou het niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Veldhuis & Kemper zijn terug na een jaartje zonder elkaar!

Vanavond leggen ze uit wie men wel en niet moet geloven. Dat levert meer tijd op voor de dingen die het leven werkelijk de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld!

Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Zelf nadenken. Kritisch blijven. Dat zijn allemaal zinvolle tips, maar het kost zoveel tijd. Zou het niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Simpel, overzichtelijk en betrouwbaar, zodat jij eindelijk weet wat en wie je kunt geloven. Zo houd je tijd over voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld!
Veldhuis & Kemper namen een sabbatical van het duo, doken het leven in en kwamen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. Eindelijk snappen ze het: in het uur van de waarheid zit er maar één ding op…


Tekst en muziek: Remco Veldhuis en Richard Kemper | regie: Geert Lageveen

Veldhuis & Kemper terug in het theater!

Website: www.veldhuisenkemper.nl