Cabaret

Victor Luis Van Es

Stille Strijd

vrijdag

11

oktober
2019

20:30 uur

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

11

oktober
2019

20:30 uurAccent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Victor is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn eigen onkunde, zijn twijfels en zijn dromen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen. Victor kan het mooi vertellen.

Victor is de winnaar van het Cabaret Café 2019. Hiermee heeft hij de AEGON Future Generation Award gewonnen en is zijn voorstelling nu te zien in De Harmonie!
 


Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgegroeid met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

Finalist Cammeretten 2016 en winnaar AEGON Future Generation Award 2019

Website: victorluisvanes.nl

“Een sterke, persoonlijke voorstelling, waarin Van Es' talent voor het vertellen van verhalen goed tot uiting komt.” (Theaterkrant)
“Hij maakt de meeste indruk wanneer hij niet op lachjacht gaat met inwisselbare stereotypes, maar de tijd neemt om een persoonlijke ervaring vol grappige details te vertellen.” (Volkskrant ★★★)

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.” (Het Parool)

 

Deel deze voorstelling:   E-mail