Cabaret

Vrouw Holland

20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

Rabobank zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Vrouw Holland is rijper, sterker en dikker geworden, maar geen cent wijzer. In deze bijzondere jubileumshow kijken de drie dames zingend, dwepend, kwijlend, kreunend en gillend terug op twee decennia kleedkamerhumor voor vrouwen én mannen. Zoals altijd begeleid door de onverstoorbare pianist Reinout Douma. Gevoelige liedjes en pijnlijke, hilarische acts verzekerd!

Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang weet vol te houden als Vrouw Holland. Al twintig jaar lang nemen de drie dames elkaar en zichzelf met gevoelige liedjes en pijnlijke, hilarische acts bruut op de hak, onverstoorbaar begeleid door pianist Reinout Douma. In deze jubileumshow kijken Marieke, Gabriëlle en Karin zingend, dwepend, kwijlend, kreunend en gillend terug op twee decennia kleedkamerhumor voor vrouwen én mannen. Ze laten de huidige tijd doorsijpelen in een gevoelig liedje als ‘Mis je me dan nog’. Maar ook een Vrouw Holland-klassieker als ‘O Heer ik masturbeer’ en acts als de ‘Tietenpoppenkast’ glijden vrolijk de voorstelling in. Want Vrouw Holland is rijper, sterker en dikker geworden, maar geen cent wijzer.


Met: Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken | piano: Reinout Douma

Website: www.vrouwholland.nl

Dagblad van het Noorden **** over hun vorige voorstelling ‘Überkip’:
“Rauw en meeslepend. (…) Een stevige, actueel bijgepunte analyse van de vrouw van nu. Uitgetekend in het afgietsel van uitbundige, rauwe humor en de verstilde ironie van een enkel chanson. (…) Glasbeek, Klooster en Noeken vormen als theaterpersoonlijkheden een onvervangbaar ensemble.”