Entertainment

Wëreldbänd

Släpstick

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na het waanzinnige succes in eigen land sleepte Wëreldbänd de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ in de wacht op het beroemde Edinburgh Festival. Vijf rasmuzikanten en clowns van wereldformaat brengen een ode aan muzikale komieken en geven een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. Sublieme muzikale slapstick!

Te midden van duizenden andere theatermakers werd de groep met ‘Släpstick’ de talk of the town: zesduizend bezoekers en, net als in Nederland, vijfsterrenrecensies.
Logisch, want hier staan niet alleen vijf rasmuzikanten, maar ook clowns van wereldformaat, bij wiens voorstellingen je zou willen dat je meer dan twee ogen en oren had. Zodat je niks hoeft te missen van hun sublieme muzikale slapstick. Ze brengen een ode aan muzikale komieken en geven een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel en Hardy. ‘Släpstick’ is geschikt voor jong, oud en anderstaligen. “Een fenomenale voorstelling.” (de Volkskrant *****)


Met: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman | regie: Stanley Burleson | regieadvies: Karel de Rooij | decor: Jacco van den Dool, Siem van Leeuwen en Ellen Windhorst | kostuums: Jan Aarntzen | lichtontwerp: Jacco van den Dool | geluidsontwerp: Joep van der Velden

Sublieme muzikale slapstick!

Website: www.wereldband.nl