WAD live

vrijdag

september

AEGON zaal

‘Wad live’ is een muzikale filmhommage aan de rauwe en pure schoonheid van de Nederlandse wadden. Met het 42-koppige Noordpool Orkest voor het filmdoek en regisseur Ruben Smit als verteller gevat in een uniek filmconcert.

Dirigent Reinout Douma bewerkt de muziek van Boy Edgar in een nieuwe muzikale dramaturgie met veel ruimte voor improvisaties

U ziet de nieuwe montage van de film met veel nog niet eerder vertoonde beelden.

WAD, overleven op de grens van water en land, de film van Ruben Smit, behaalde kort geleden de status van Gouden Film met inmiddels meer dan 120.000 bezoekers.

De muziek van Boy Edgar Prijs-winnaar Martin Fondse wordt door dirigent Reinout Douma bewerkt in een nieuwe muzikale dramaturgie met veel ruimte voor improvisaties. Het publiek ziet de nieuwe montage van de film met veel nog niet eerder vertoonde beelden. Het Wad gevangen in beeld en geluid met de nieuwste filmtechnieken: elk jaargetijde, zowel onder als boven water.

Verteller: Ruben Smit
Dirigent: Reinout Douma
Muziek: Martin Fondse
Gebaseerd op de film WAD van Ruben Smit
Producent: Noordpool Orkest

Gouden Film WAD van Ruben Smit nu als uniek filmconcert in De Harmonie!

Website: noordpoolorkest.nl