Muziek

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys (reprise)

zaterdag

26

september
2020

20:15 uur

AEGON zaal

Prijs € 43,-
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

26

september
2020

20:15 uurAEGON zaal

Prijs € 43,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Wegens groot succes verlengt Waylon zijn theatertour! Op zaterdag 26 september komt Waylon nog een keer naar De Harmonie. Wees er snel bij, want zijn vorige show was in no-time uitverkocht.

Waylon brengt onder begeleiding van een zevenkoppige band een twee uur durend theaterconcert. In het eerste uur kijkt hij onder meer terug op zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze staat Waylon stil bij zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Het persoonlijke, muzikale verhaal begon voor Waylon op achtjarige leeftijd. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Waylon: “Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...”

 

Deel deze voorstelling:   E-mail