Klassiek

SERIEPRIJS € 14,75

Doopsgezinde kerk

SERIEPRIJS € 14,75

VocaalDrieluik keert terug naar de wortels van de Duitse liedkunst met een serie concerten  ‘Rondom Schubert’. Die Winterreise is het verhaal van de jonge man die, afgewezen in de liefde, zwervend door een winters landschap, op zoek gaat naar zichzelf.  Schubert zette 24 gedichten van Wilhelm Müller op muziek en creëerde daarmee zijn wereldberoemde cyclus. Er is maar één persoon die de jonge man op zijn eenzame tocht tegenkomt en dat is de draailier speler, de verpersoonlijking van de dood. Een indrukwekkend slot ……..

F. Schubert: Winterreise op. 89 D911 (1827)
Sven Weyens, bariton | Rixt van der Kooij, fortepiano

Website: www.vocaaldrieluik.nl