Jeugd & Familie

Woezel en Pip

Op zoek naar de sloddervos

AEGON zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 18,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Woezel en Pip zijn misschien wel de populairste hondjes van ons land. Sinds hun ‘geboorte’ in 2002 gingen honderdduizenden boekjes over beide vriendjes over de toonbank. En de bioscoopfilm ‘Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos’ trok ruim een kwart miljoen bezoekers. De vierde muzikale Woezel en Pip-familievoorstelling is gebaseerd op die film. Samen met hun leuke, maar ook heel stoute, neefje Charlie gaan ze op zoek naar de Sloddervos.

In 2002 verschenen de eerste Woezel en Pip-boekjes. Ze waren gelijk enorm populair en inmiddels gingen er honderdduizenden exemplaren over de toonbank. In 2008 kwamen de twee onafscheidelijke hondjes voor het eerst en met hetzelfde instant succes naar het theater en inmiddels heeft de bioscoopfilm ‘Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos’ de gouden status, met meer dan 250.000 bezoekers.
De vierde Woezel en Pip-familievoorstelling vol muziek is gebaseerd op de film. Ga mee op reis tot zelfs buiten de Tovertuin en ontmoet Charlie, het allerleukste, maar o zo stoute neefje van Woezel & Pip. Samen gaan ze op zoek naar de Sloddervos.

Website: www.woezelenpip.nl