Muziek

Yentl en de Boer

in Concert

AEGON zaal

Prijs € 29,25
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Het is een beproefd concept: elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken zij samen met hun lievelingsmuzikanten langs zomerfestivals en openluchttheaters. Dit jaar gaan ze een stap verder en duiken de meiden na de zomer het theater in. Daar brengt het bekroonde cabaretduo hun mooiste werk en gloednieuwe nummers voor het voetlicht.

Het is inmiddels een beproefd concept: elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken samen met hun lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters. Dit jaar gaan ze een stap verder en duiken de meiden na de zomer ook de theaters in met een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers.
Je kent Yentl en de Boer misschien van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes op de radio, van Frits Spits of via-via. Het cabaretduo wordt geprezen om de kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie en ontving de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs 2014 voor het beste theaterlied (‘Ik heb een man gekend’).


Tekst en zang: Yentl Schieman en Christine de Boer | regie: Michiel de Regt | muzikanten: Laurens Joensen, Pierre Dunker, Viktor van Woudenberg, Charlie Zastrau e.a.

De allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes

Website: www.yentlendeboer.nl