Festivals & Events

Youtube Experience '19

met o.a. Gio Latooy & Nienke Plas

zaterdag

6

juli
2019

11:00

Geannuleerd

AEGON zaal

ALL-IN € 27,50
PARENTS € 22,50
incl. garderobe

zaterdag

6

juli
2019

11:00

GeannuleerdAEGON zaal

ALL-IN € 27,50
PARENTS € 22,50
incl. garderobe

11-4-2019 De Youtube Experience is geannuleerd, bezoekers ontvangen persoonlijk bericht.

Ontmoet je favoriete YouTubers, zoals Gio Latooy en Nienke Plas, tijdens de verschillende Meet & Greets, leer vloggen, bezoek diverse (merchandise) stands, shows en uitgebreide Q&A’s. Dit + nog veel meer kun je verwachten tijdens de YouTube Experience op zaterdag 6 juli 2019.

De YouTube Experience in De Harmonie is meer dan een meeting of gathering. De sfeer van het theater leent zich voor een nog betere experience en vele extra's. 

Gio Latooy
Giovanni Latooy is beter bekend als Gio. Zijn YouTube kanaal is één van de grootste van ons land, met ruim 1 miljoen abonnees! Naast Gio is ook de rest van zijn familie actief op Youtube. Zus, Melanie, moeder Louise en vader Marcel.

Nienke Plas
Nienke Plas is een comedian en wordt door velen bestempeld als ‘de grappigste vrouw van Nederland’. Haar bekendheid begon in 2016, nadat zij een video opnam waarin zij haar frustraties uitte. Nog geen twee jaar later is Nienke Plas een merk en deed ze mee aan Expeditie Robinson. Ze heeft meer dan 600.000 volgers verdeeld over haar verschillende social media kanalen!

Parents area
Speciaal voor ouders en begeleiders is een speciale area ingericht, om te ontspannen. Laat je kinderen de middag van hun leven ervaren en kijk gerust mee, maar er is ook ruimte om je even terug te trekken met een kopje koffie.
 
Voor de laatste info en nieuwe namen houd je de social kanalen van De Harmonie in de gaten.


De all-in prijs is voor de jeugd/jongeren, ouders/begeleiders bestellen een 'parents' kaartje.

Je favoriete YouTubers komen naar Leeuwarden, mis het niet!

Website: www.harmonie.nl