Muziektheater

Zoutmus

Kuikens van Beton

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na drie succesvolle jaren op het festival De Parade zoekt Zoutmus de theaterzalen op met het absurdistische, snelle en energieke muziekspektakel ‘Kuikens van beton’. Van een zeer strakke funkrockband transformeren de vijf jongemannen op het podium moeiteloos naar de veroorzakers van een droogkomische deurscène. Gevolgd door een ridder zonder bereik en iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis. Zoutmus leert u uw eigen maniakale lach kennen.


We vallen meteen maar met de deur in huis. Vanavond geen verhaal. Geen rode draad. Geen boodschap. Wel het tasje van Ruth. Na drie jaar succes op festival De Parade komt Zoutmus naar de theaterzalen. ‘Kuikens van beton’ is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funkrockband transformeren de vijf jongemannen op het podium moeiteloos naar de veroorzakers van een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Zoutmus leert je je eigen maniakale lach kennen. Entree voor oudere mensen is toegestaan. Mensen met een allergie mogen ook komen, maar ook Ruth! Heet je Ruth? Kom dan ook.


Tekst en spel: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Jules Timmers, Mees van Warmerdam en Thijs Felperlaan | eindregie: Titus Tiel Groenestege | kostuumontwerp: Nola van Timmeren en Sanne Vanderbruggen | lichtontwerp: Neal Groot

Zoutmus gepekeld en wel in De Harmonie

Website: www.zoutmus.nl