Het laatste nieuws

Op vrijdag 12 november heeft de overheid nieuwe coronaregels bekendgemaakt. Deze zullen gelden tot zaterdag 4 december. Voor onder andere theaters is daarbij een uitzondering gemaakt en dat betekent voor bezoekers van De Harmonie dat (bijna) alle voorstellingen doorgaan! Bezoekers krijgen persoonlijk bericht in het geval van wijzigingen. 

Daarbij zijn er wel enkele punten van aandacht:

  • Consumpties (zowel de gekochte als de inbegrepen) kunnen alleen vóór aanvang van een voorstelling worden afgehaald, niet in de pauzes of na afloop. Je mag ze wel meenemen de zaal in.
  • De consumpties die horen bij een Theaterplus arrangement kunnen niet worden genuttigd aan een gereserveerde tafel, maar mogen worden vervangen door een borrelbox. Deze mag uiteraard meegenomen worden de zaal in.
  • Voorstellingen worden zonder pauze gespeeld of eventueel met een korte toiletpauze.

Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

Coronatoegangsbewijs
Met ingang van 1 september heeft iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan onze voorstellingen, zoals de RIVM-maatregelen voorschrijven. Dit coronatoegangsbewijs moet een QR-code van CoronaCheck zijn (een bewijs in een andere vorm is niet geldig). Dit kan via de smartphone app. Heb je geen smartphone? Kijk dan hoe je jouw QR-code op papier kan ontvangen via coronacheck.nl.

Je ontvangt een coronatoegangsbewijs als je:
• een vaccinatiebewijs hebt
• een bewijs hebt dat je recent (minder dan zes maanden) hersteld bent van corona
• een negatieve testuitslag hebt (niet ouder dan 24 uur voor aanvang voorstelling)

CoronaCheck
Het coronatoegangsbewijs zet je met de CoronaCheck-app om in een QR-code. Deze code laat je met je identiteitsbewijs en je ticket bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot de voorstelling. Je kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs. Op coronacheck.nl vind je alle informatie over de app of over een papieren bewijs.

Houd je toegangsticket, QR-code van de CoronaCheck en je identiteitsbewijs alvast gereed om oponthoud voor de deur te voorkomen. Na binnenkomst in De Harmonie vervalt de 1,5 meter maatregel.

LET OP: zonder QR-code van de CoronaCheck kunnen we je helaas geen toegang geven tot De Harmonie.