Evenementen Testlocatie

Stadsschouwburg De Harmonie is van 13 t/m 15 april testlocatie voor evenementen. Met op 13 april Ellen ten Damme, op 14 april Peter Pannekoek en op 15 april een exclusief concert van OG3NE!

Om toegang te krijgen tot deze voorstellingen dien je in het bezit te zijn van een negatieve COVID-19 uitslag. Hiervoor moet je een afspraak maken via testenvoortoegang.nl. Het testen is gratis. Alleen een negatieve uitslag die d.m.v. een afspraak via Testen voor Toegang is verkregen, is geldig. Deze kan je dan inladen in de CoronaCheck-app. Samen met het ticket voor de voorstelling en scancode in de app kun je de voorstelling bezoeken. Test je positief? Blijf dan thuis en neem contact met ons op. Dan krijg je het geld van de voorstellingsticket retour.

Kijk voor alle informatie over het testen op www.testenvoortoegang.nl. Hieronder vind je de veelgestelde vragen.

Over Testen voor Toegang

Het platform Testen voor Toegang is een platform van de Stichting Open Nederland (geregistreerd onder KvK-nummer 81917503). De Stichting Open Nederland heeft de kennis en kunde gebundeld die nodig is om een operatie van deze omvang en complexiteit in korte tijd te organiseren en faciliteren. Het doel van de Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. Met een geldig corona testbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen.

Kan ik zonder coronatest naar De Harmonie?
Nee, dit is niet mogelijk op deze dagen. Je hebt een negatieve uitslag van een coronatest nodig.

Waar kan ik een afspraak maken?
Dat kan via www.testenvoortoegang.nl

Wanneer kan ik me laten testen?
Als je een kaartje hebt voor een activiteit of een evenement waarvoor je een corona testbewijs nodig hebt.

Hoe krijg ik een geldig testbewijs?
In de e-mail die je van Testen voor Toegang krijgt met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs.

Kan ik ook bij een GGD locatie laten testen om een geldig testbewijs te krijgen voor een activiteit of een evenement?
Nee dit is niet mogelijk.

Ik ben net negatief getest op corona in de GGD teststraat of bij een andere teststraat die niet aangesloten is bij Testen voor Toegang, kan ik deze uitslag ook gebruiken voor een testbewijs?
Dit is op dit moment niet mogelijk.

Kan ik ook een zelftest gebruiken om een geldig testbewijs te krijgen voor een activiteit of een evenement?
Nee, dit is niet mogelijk.

Hoe duur is het uitvoeren van een test?
De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

Hoelang van tevoren moet ik me laten testen?
De testuitslag is 40 uur geldig. Dus je moet je binnen 40 uur voor de aanvang van de activiteit of het evenement laten testen.

Blijven de maatregelen (zoals een mondkapje en 1.5 meter afstand) binnen De Harmonie?
Ja, deze blijven gelden.

Nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan op www.testenvoortoegang.nl.