Oerol spoelt aan in De Harmonie

Donderdag 24 juni

Amber Docters van Leeuwen | SOLO#1 | 19:00 & 21:30 uur
Ambers adoptieverhaal krijgt in deze voorstelling een universele betekenis. Centraal staan het absurdistische levensgevoel en de existentiële vragen die een vroege adoptie met zich meebrengt. Met tekst, beeld en zelfgecomponeerde cello- en elektronische muziek neemt Amber je mee op haar allereerste reis, vanuit het weeshuis in Seoul naar haar nieuwe thuis in Den Haag.

Vrijdag 25 juni

Pieter de Graaf | 19:00 & 21:00 uur
Pieter de Graaf is er de persoon en de pianist niet naar om zich te laten beperken door de begrenzingen van een genre of formule. Daarvoor is zijn creatieve vrijheidsdrang te groot en gaat zijn rusteloze ziel te graag op ontdekkingstocht. Op Equinox, zijn sprankelende tweede album, gooit Pieter de Graaf de kleppen open, zoals hij dat zelf zegt. Equinox – de titel staat voor omslag, maar ook balans – is het logische vervolg op Pieters eerdere succesvolle solo-releases uit 2019: zijn bejubelde debuutalbum Fermata en opvolger Vortex, de uit vijf tracks bestaande EP waarmee hij in 2020 een Edison won in de categorie Neoklassiek.

Forbidden Songs - storytelling | 18:00 &
21:00 uur

Musicus en onderzoeker Anastasis Sarakatsanos reisde van Athene naar het noorden van Griekenland om vergeten liederen te ontdekken en uitstervende culturen vast te leggen. Hij keerde terug met enkele onverwachte geschenken en verhalen die hij met ons deelt.

Voor meer info & tickets klik hier

Zaterdag 26 juni

Altin Gün | 19:00 & 21:00 uur
Het uit Amsterdam afkomstige Altın Gün weet als geen ander verleden en heden samen te smelten tot de catchy, vrolijke popmuziek die we kennen van hun tweede album Gece, dat met een Grammy werd genomineerd. Yol, hun derde album in evenzoveel jaar, zet die trend voort, maar weet ook verwondering op te roepen.

Zondag 27 juni

Via Berlin | INSTANT LONELINESS | 17:00 & 20:00 uur
In deze stad wonen honderdduizenden mensen. En in al die mensen gisten miljoenen, zo niet miljarden dromen. En van al die ontelbare dromen leiden de meeste ergens halverwege schipbreuk. Op zich niet erg, integendeel, stel je voor dat alle dromen zouden uitkomen en verwezenlijkt worden. Een catastrofe. Maar van al die honderdduizenden mensen met die miljarden aan niet vervulde dromen, voelen velen zich ernstig tekortschieten en eenzaam. Wat moeten we met die massabegraafplaats van verwachtingen beginnen? Hoe de mens leren met verlies, deceptie, en eenzaamheid om te gaan?

Yin Yin | 18:00 & 20:00 uur
Tijdens dit concert speelt Yin Yin werk van hun debuutalbum The Rabbit That Hunts Tigers en natuurlijk spelen ze ook verschillende nieuwe nummers. Dit nummer beschrijft hoe twee schijnbaar tegengestelde krachten elkaar eigenlijk kunnen aanvullen.