Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van al het nieuws van Stadsschouwburg De Harmonie.

Start verkoop seizoen 19/20

Belangrijke data

Op maandag 17 juni vindt de seizoenspresentatie voor Vrienden plaats in De Harmonie. Een avond waar we met u vooruitblikken op het nieuwe seizoen door middel van diverse optredens. Ook kun je als eerste kaarten bestellen. Zet deze datum alvast in je agenda, de uitnodiging volgt!  Woensdag 19 juni start de Vrienden voorverkoop en op woensdag 26 juni start de reguliere verkoop. 

 

Nog geen Vriend? 

Je kunt je via onze kassa aanmelden voor het seizoen 19/20, klik hier om dit direct aan te vragen (€19,50). Je profiteert direct van alle Vrienden voordelen, krijgt de nieuwe Agenda als eerste thuis gestuurd en reserveert als eerste kaarten voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen.

Arthur Oostvogel kondigde eind juni zijn vertrek  aan. In de afgelopen maanden is gezocht naar een nieuwe directeur. Sinds 2001 heeft Arthur Oostvogel samen met alle medewerkers zijn stempel gedrukt op De Harmonie, als een gastvrij theater van en voor Leeuwarden en Fryslân; een cultuurinstelling die er mag zijn. Onder zijn leiding is er gezocht naar samenwerking met alle culturele instellingen in de stad en heeft Arthur Oostvogel één stadsbrede en regionale verbinding gelegd met inwoners en bedrijfsleven, waardoor een grote diversiteit aan nieuwe projecten is ontstaan. 
Aan Marijke van der Woude de uitdaging om verder te bouwen aan de toekomst van Stadsschouwburg De Harmonie op basis van het hechte fundament. Herkenbaar en tegelijk vernieuwend. Marijke van der Woude  is op dit moment directeur van het Centrum voor de Beeldende Kunst in Groningen en heeft zitting in de raad van Toezicht van Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Daarnaast was zij bedenker, oprichter en directeur van het Jonge Harten Festival in Groningen en werkte zij als  programmeur bij de Oosterpoort, de Stadsschouwburg en het Grand Theatre in Groningen. 
“Mensen in contact brengen met kunst en cultuur, dat is de rode draad in mijn leven. Vanuit de overtuiging dat kunst en cultuur bij kan dragen aan een extra verdieping in ieders leven, werk ik met veel plezier aan de juiste voorwaarden voor een mooie kunstbeleving”, aldus van der Woude.

Marijke van der Woude is inmiddels gestart met haar werkzaamheden voor De Harmonie.
WhatsApp
Wij zijn nu nóg makkelijker bereikbaar. Namelijk via WhatsApp. Heb je onze hulp nodig? En snel? Of wil je iets delen? Dat kan! App ons dan op ons telefoonnummer: 058 233 0 233. (Wij reageren tijdens openingstijden van de kassa.)