Onderwijs

Primair Onderwijs

Kunstmenu
Kunstmenu is een cultuur-educatief programma voor de basisscholen in de gemeente Leeuwarden. Bijna alle culturele instellingen in Leeuwarden, waaronder Stadsschouwburg De Harmonie, doen hieraan mee. Alle informatie is te vinden op schoolkade.nl.

Voortgezet Onderwijs

Wij ontvangen jaarlijks veel schoolklassen uit Leeuwarden en omgeving. Veel gezelschappen bieden educatief materiaal aan bij hun voorstellingen. Bijvoorbeeld een lesbrief, workshop of inleiding. Er verschijnt elk jaar een speciale agenda voor het voortgezet onderwijs met alle interessante voorstellingen en educatieve mogelijkheden. Ook worden hierin de schoolvoorstellingen vermeld.

MBO, HBO en WO

Verschillende voorstellingen zijn natuurlijk ook geschikt om als student of met een groep studenten te bezoeken. In overleg zijn aanvullende programma's, zoals masterclasses, nagesprekken e.d. te organiseren. Kijk in ons programma voor de diversiteit aan voorstellingen. 

Voor jongeren hebben wij de Jongerenkaart in het leven geroepen, waarmee last minute flinke korting kan worden gekregen. 

Stageplaatsen

Elke half jaar hebben wij plek voor stagiaires. Houd hiervoor onze vacaturepagina in de gaten!