De Harmonie Sinterklaas kleurplaat actie!

Pak de potloden, stiften, stickers en glitters er maar bij en maak met onze Sinterklaas kleurplaat jouw mooiste, leukste of gekste kunstwerk ooit. Sinterklaas zal in de aanloop naar 5 december De Harmonie bezoeken om de mooiste kleurplaat uit te zoeken en de winnaar krijgt een prachtig spellenpakket van Spellekijn + een familieticket voor een jeugdvoorstelling later dit seizoen.

In de donkere dagen naar aanloop van 5 december is er niets leuker dan Sinterklaas kleurplaten te kleuren, lekker knus met een glaasje warme chocolademelk en pepernoten op tafel. Wees creatief en maak vervolgens een foto van jezelf met de kleurplaat. Wie weet verrast Sinterklaas jou op 5 december met de hoofdprijs!

Upload vóór 1 december een foto van jou met je kleurplaat!

Alle kleurplaten zullen vervolgens persoonlijk door Sinterklaas worden beoordeeld en op 5 december maakt Sinterklaas de winnaar bekend in een speciale videoboodschap via de social media kanalen van De Harmonie!

Heb je je kleurplaat klaar, en sta je er al mee op de foto? Vraag je vader of moeder om in te loggen met zijn of haar Harmonie account. Daarmee kunnen ze jouw foto uploaden, en dan hebben we een e-mailadres waar we je op kunnen bereiken als je gewonnen hebt!

inloggen Mijn Harmonie