Herfstvakantie in Stadsschouwburg De Harmonie

Zwijnenstal | Theater Sonnevanck i.s.m. Nederlandse Reisopera
wo 23 okt | 19:30
Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling met heel veel livemuziek en een topcast: Ilse Warringa, Rop Verheijen, Freek den Hartogh en Whitney Sawyer. Een voorstelling over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.
Klik hier voor kaarten

Suzan & Freek | Als Het Avond Is
do 24 okt | 20:30 - 22:45
Suzan & Freek duiken voor het eerst de theaters in met hun show 'Als Het Avond Is'. De tour, die langs 25 Nederlandse theaters trekt, zal in het teken staan van de weg die ze tot nu toe samen hebben afgelegd. Van hun ontmoeting op de middelbare school tot en met het spelen van covers in bruine kroegen en van wereldwijd viraal gaan op het internettot en met een nummer 1-hit met hun debuutsingle 'Als Het Avond Is': dehighschool sweethearts nemen je - met een gezonde dosis zelfspot - opeen aanstekelijke en persoonlijke wijze mee in hun eigen verhaal.
Klik hier voor kaarten

Arjan Ederveen en Jack Wouterse | ZIN
vr 25 okt | 20:30
Twee tv-koks op leeftijd worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en blijken niet meer de vrienden voor het leven te zijn. Een keukenromanschrijfster die mateloos populair is, maar wie heeft het eigenlijk geschreven?
Rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen ons opnieuw een bonte stoet personages voor in de afsluiting van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.
Klik hier voor kaarten