Leeuwarden Fryslân 2018: Strangers on Stage

Click here for English version

Internationaal theaterprogramma in Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018

Veelkleuriger dan Strangers on Stage zal het in 2018 niet worden. In Stadsschouwburg De Harmonie wordt het hele jaar absoluut toptheater uit alle hoeken van de wereld gebracht. De voorstellingen zijn scherp en confronterend, betoverend en inspirerend, groots, bombastisch, klein en intiem. Strangers on Stage is een samenwerking tussen Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden-Fryslân 2018 en het Nederlands Theater Festival.

Het mag duidelijk zijn dat De Harmonie trots is op de speciale 2018 programmering. Niet voor niets staat Strangers on Stage voor internationale kwaliteit voor jong en oud, voor Friezen, Nederlanders en Europeanen. Dit is Culturele Hoofdstad op zijn best. Dit is Destination Harmonie.

Strangers on Stage voorstellingen

You've Changed | Kate O'Donnell
Het is vijftien jaar geleden dat Kate de keuze heeft gemaakt om als vrouw door het leven te gaan en er is veel veranderd. Maar zijn wij wel veranderd? Of zijn we blijven hangen in de middeleeuwen, als het op het onderwerp ‘gender’ aankomt? Met zang, dans, zwaarbevochten humor en wijsheid transitioneert Kate van Fred Astaire tot Ginger Rogers en werpt ze een licht op de donkere trans tijden van 2003. Kate is veranderd, maar zijn de tijden ook veranderd?

vr 2 en za 3 nov
Klik hier voor kaarten