Voor bedrijven

Waarschijnlijk denkt u bij De Harmonie meteen aan uw bezoek aan een voorstelling of concert. Maar weet u dat u ook ruimtes of zelfs de hele Harmonie kunt afhuren voor een vergadering, een presentatie, een feest of congres? Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Horeca arrangementen (v.a. €8,50)

Om de keuze voor u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal horeca-arrangementen samengesteld, maar uiteraard verzorgen wij ook arrangementen op maat. U kunt bij elke voorstelling één van onze horeca-arrangementen boeken. P.M.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje? De Harmonie verzorgt graag een complete avond uit met een hartelijke ontvangst, lekker eten én met mooie plaatsen in de zaal. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Iets te vieren?

25 jaar in dienst? Afscheid van een gewaardeerde medewerker? Uw bruiloft? Stadsschouwburg De Harmonie, het mooiste theater in Friesland en omstreken, staat garant voor een gastvrije, niet-alledaagse locatie. U kunt toosten, speechen, dineren en feesten in een chique en sfeervolle omgeving, helemaal aangepast aan uw wensen.