Zaalverhuur

We hebben  diverse zalen van diverse afmetingen tot onze beschikking. Van groots tot intiem, alles kan in De Harmonie!

Stadszaal & Boekenzaal

Stadszaal 100 zitplaatsen, 100 staplaatsen
Boekenzaal 60 zitplaatsen, 60 staplaatsen

Bij het grote publiek zijn we wat onbekender, maar De Harmonie beschikt over twee verrassend mooie vergaderzalen. De grootste zaal kunnen we ook opdelen in twee kleinere ruimtes. Met een prachtig uitzicht op de kade vergadert of dineert u hier in stijl. De kleinere zaal heeft een wand die volledig is ingericht als boekenkast en vormt een mooi decor voor lezingen, presentaties of inleidingen en is zeer geschikt voor projecties.

Bovenfoyer

175 staplaatsen

De indeling van De Harmonie lijkt op die van een schip en de bovenste foyer kunt u dan zien als de brug. Er zijn doorkijkjes naar de foyer beneden en uiteraard heeft u hier prachtig uitzicht op de boten in de stadsgracht. Dit is een bijzondere plek om uw gasten te ontvangen of om te borrelen na uw evenement. U kunt deze foyer gebruiken in combinatie met een zaal, als ontvangstruimte of als tussenstation in een druk programma. Arriva Foyer

1250 staplaatsen

Menigeen valt even stil bij het zien van de mooie foyer. De ruimte ademt creativiteit, sfeer en warmte. De Harmonie kent op het gebied van illusie geen beperkingen. De foyer kan gebruikt worden als beursvloer, gezellige borrelruimte of zelfs als festivalterrein. En met behulp van aankleding en bijpassende stoelen en tafels bevindt u zich in een bijzondere dinerruimte. De grote foyer is het hart van De Harmonie en verbindt alle zalen met elkaar.