Noud is 'Harmonie Talent 2020'!

Wat een feest tijdens de live-finale van 'Show je talent!' Noud, van harte gefeliciteerd met de overwinning en we zien je binnenkort terug in De Harmonie.

Bekijk de live-uitzending nu terug via: http://bit.ly/ShowJeTalentLive.

Dank aan alle deelnemers en tot een volgende keer!

Wilma Hoornstra | Vakjury

Theaterregisseur/choreograaf, balletpedagoog en mede-eigenaar van "Passchier en Hoornstra producties. Maakte onder andere producties voor de Efteling, Theater Terra en de theatershows van 'Woezel en Pip'! Haar ervaring als danseres, choreograaf en regisseur maken haar tot een top jurylid waar je enorm veel van kunt leren.

Janneke Brakels | Vakjury

Zangeres en mede-eigenaar van Zangles Friesland. Zong o.a. samen met het NNO en deed mee aan 'Soldaat van Oranje - het concert'. Als kind deed ze mee aan het VARA Kindersongfestival. Ze schrijft zelf kinderliedjes, geeft leerkrachten in het basisonderwijs trainingen en wordt regelmatig gevraagd als workshop-coach en jurylid! Ze geniet er van om kinderen en jongeren te motiveren om lekker te zingen!

Marleen de Boer | Vakjury

Actrice, theaterdocent en eigenaar van Perfect to Act. Toen ze een hoofdrol kreeg in een grote Friese musical wist ze het zeker: ‘theater is wat ik wil’. Ze heeft in verschillende iepenloftspullen gespeeld, deed mee in spektakelstuk ‘de Stormruiter’ en speelde de hoofrol in de film ‘WAAN’. Naast acteren is ze ook actief als regisseur. Ze begeleid kinderen en volwassenen in het acteren en geeft veel les. Ze deelt haar passie voor theater graag met haar leerlingen.