Informatie kaartverkoop

De Harmonie is er voor iedereen

We zijn er voor de jongere en oudere bezoeker, de frequente en de eenmalige gast, de vaste klant en de avonturier. Hier lees je alle informatie rondom onze kaartverkoop. Heb je vragen over je bezoek of tickets? Kijk dan ook eens naar onze veelgestelde vragen.
 

Openingstijden kassa                    


Je kunt je tickets kopen en/of afhalen bij de kassa van De Harmonie.
 
De kassa is geopend op *dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag (bij voorstellingen) is de kassa geopend vanaf 16:00 uur. En één uur voor aanvang van de voorstellingen.
 
Telefonisch zijn wij bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur.
 
* Donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, is de kassa gesloten.

Het beste cadeau: een avondje uit!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor iemand die alles al heeft? Met De Harmonie Cadeaukaart geef je een verrassend avondje uit! Natuurlijk kun je de kaart online bestellen, maar de kaart is ook verkrijgbaar bij de kassa van De Harmonie. Wij zorgen dan voor een feestelijke verpakking.
 
De Cadeaukaart is al vanaf €10,- verkrijgbaar, je bepaalt zelf de waarde. De ontvanger heeft maar liefst drie jaar de tijd om een mooie voorstelling uit te zoeken. Wat een goed vooruitzicht!
Bestel cadeaukaart

Vier je kinderfeestje in De Harmonie!    

Ben jij jarig en op zoek naar een onvergetelijk en fantasievol kinderfeestje? Vier je verjaardag dan in De Harmonie en neem je vriendjes mee naar een voorstelling! Van ons krijg je dan ook een cadeautje: een voorstelling naar keuze.
 
Het reserveren van een kinderfeestje kan bij alle voorstellingen, neem voor reservering van de tickets contact op met Kirsten Westerhuis om details te bespreken en de reservering compleet te maken. In overleg is bijna alles mogelijk!
Meer informatie

Harmonie Young

Ben jij tussen de 12 en 29 jaar en ga jij graag naar theater? Dan is Harmonie Young iets voor jou! We snappen dat theaterbezoek best duur kan zijn. Via Harmonie Young kun je voor slechts €10,- naar bijna alle voorstellingen in De Harmonie! Van dans tot muziek en van musical tot toneel, alles is mogelijk.

Hoe werkt het?
Het werkt heel eenvoudig. Vanaf zeven dagen voor de voorstelling verschijnt de optie voor een Young-ticket op onze website. Bestel je ticket en neem op de avond van de voorstelling je ticket en identiteitsbewijs mee. Simpel toch?

Lees hier meer
 

Avonturenkaart

Met de Avonturenkaart krijg je de kans om voor €175,- meer dan 75 voorstellingen te bezoeken. Bij uitstek dé gelegenheid om eens out of the box te denken. Keuzes maken hoeft dus niet meer. Bovendien komen er geregeld nieuwe voorstellingen bij.

Hoe kom je aan tickets?
De Harmonie stuurt je tweewekelijks een mail waarin diverse interessante voorstellingen worden uitgelicht. Vanaf dan kun je ook je ticket reserveren. En dan is het alleen nog maar genieten van de voorpret. 

De Avonturenkaart is het hele theaterseizoen geldig, lees hier de voorwaarden.

Koop hier jouw Avonturenkaart

Inleidingen en nagesprekken

Bij een aantal voorstellingen worden inleidingen gegeven, deze zijn gratis toegankelijk en staan vermeld bij de voorstelling op de website. De inleidingen beginnen doorgaans een uur voor aanvang van de voorstelling. Tijdens een inleiding krijg je meer achtergrondinformatie over de voorstelling, verteld door bijvoorbeeld de regisseur, een of meer acteurs of onze programmeur.
 
Let op! In verband met beperkt aantal plaatsen moet je wel tickets voor de inleiding reserveren.
 
Soms wordt er ook een nagesprek georganiseerd, in de zaal of in de foyer. Die is voor iedereen toegankelijk. Je kunt dan al je brandende vragen kwijt aan het muziek- of toneelgezelschap. Informatie hierover staat op de website en in de servicemail. 

De zalen van De Harmonie

De Harmonie beschikt over drie prachtige theaterzalen van verschillende groottes en met eigen eigenschappen. Bekijk ze hieronder.

Grote Zaal

De Grote Zaal heeft 950 zitplaatsen. Vanwege de hoge theatertoren kunnen vrijwel alle grote producties bij ons op het toneel staan. Uniek in Friesland. Met behulp van akoestische hulpmiddelen is de zaal ook zeer geschikt voor klassieke muziek en opera’s.

Bekijk zaalplattegrond

Middenzaal

De Middenzaal heeft 400 zitplaatsen. Hier worden veel toneelvoorstellingen gespeeld. Maar deze zaal is inmiddels ook beroemd om zijn goede akoestiek voor popconcerten, waarbij de tribune geheel kan worden ingeklapt. Dan kunnen er tot wel 1000 bezoekers in.           

Bekijk zaalplattegrond

Bovenzaal

De Bovenzaal heeft 270 zitplaatsen en de voorstellingen vinden plaats op de zogenaamde vlakke vloer. Deze zaal is intiem en geschikt voor beginnende groepen en acteurs, maar ook voor gevestigde namen die in een intieme setting iets nieuws willen proberen.
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken