Eten en drinken

Theatercafé Kwint

Theatercafé Kwint is het gezellige restaurant van De Harmonie en staat onder leiding van chef Roel Punter en gastvrouw Bianca Veenstra. Je kunt er heerlijk eten en drinken rondom een voorstelling, maar je bent ook welkom als je alleen wilt komen eten.
 
Theatercafé Kwint werkt met een kleine, maar zeer afwisselende kaart en veel lokale producten van onder andere Boer & Chef. Dat is lekker en heel duurzaam! We serveren elke maand een nieuw menu waarbij je kunt kiezen uit vegetarisch, vis of vlees. Er staan altijd verse seizoensgebonden gerechten op de kaart. En wij zorgen ervoor dat je op tijd naar de voorstelling kunt!
 
Dieetwensen?
Heb je een allergie, dieet of eet je veganistisch? Dan houden we daar graag rekening mee. Geef jouw wens wel even door bij de reservering. Neem hiervoor contact op met onze kassa.
 
Pin only
Bij de barren in De Harmonie kun je alleen met pin betalen. Dit is veiliger voor ons en sneller voor jou.

Bekijk maandmenu 

Arrangementen

Zin in een onbezorgde avond in ons theater? Kies dan uit één van onze onderstaande arrangementen. Je koopt ze tegelijk met je tickets voor een voorstelling. Uiteraard kun je ze ook op een later moment los bijbestellen.
 
Theaterplus Arrangement € 14,50
Bij het Theaterplus Arrangement wordt er een tafel voor je gereserveerd in het Theatercafé, vóór en na de voorstelling. Wij ontvangen je vooraf met een heerlijk kopje koffie of thee met een zoete lekkernij. In de pauze* serveren we het drankje dat bij je ticket inbegrepen zit aan jouw eigen tafeltje. Na de voorstelling zorgen wij dat er een drankje en een Fries borrelplankje klaar staat. Alle heerlijke  producten komen van lokale leveranciers.

*Indien er geen pauze in de voorstelling is, serveren we twee drankjes na de voorstelling.
 
Theatergerecht € 21,00
Een lekker hoofdgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn en waar mogelijk ook biologisch. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vis- of vleesgerecht. In het restaurant kan je kiezen voor een voor- en of nagerecht.
 
Lunch-arrangement €12,50
Voorafgaand aan de lunchconcerten kun je gezellig lunchen in ons theaterrestaurant. Deze lunch bestaat uit twee ruim belegde broodjes, een kom huisgemaakte soep en een kopje koffie, thee, melk of karnemelk. 
Theatermenu € 35,00
In ons restaurant kun je genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten van het seizoen. Natuurlijk kun je hier ook kiezen voor een vegetarisch, vis- of vleesmenu. 
 
Klein maar fijn menu € 10,-
Kwint denk natuurlijk ook aan de kleinere eters. Met het “Klein maar fijn” menu kunnen kinderen bij sommige voorstellingen mee-eten van de kaart met een gerecht op eigen formaat. Gezond, lokaal en waar kan biologisch. Met elke maand weer nieuwe opties. Daarnaast is het welbekende Friet, diverse snacks (ook vega!) en een kinderijsje toe, ook bij ons een optie. Dit menu is te bestellen door te kiezen voor ‘kindermenu’.
 
Arrangement reserveren

Geniet in Theatercafé Kwint

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken