Bereikbaarheid

Welkom in De Harmonie

Je vindt De Harmonie in het centrum van Leeuwarden. De entree voor bezoekers is aan het Ruiterskwartier 4. We zijn goed bereikbaar te voet, per fiets, met het openbaar vervoer en de auto. Op deze pagina lees je daar meer over.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op de volgende nummers:
 
Kaartverkoop 058 233 0 233
Kantoren 058 233 0 230

Bel je voor ons kantoor? Dan zijn we van dinsdag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17.00 uur. Onze kaartverkoop is bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Natuurlijk kun je ons altijd mailen, wij antwoorden tijdens openingstijden.

Fietsenstalling

Je fiets kun je stallen rechts naast de hoofdingang van ons theater bij het water. Fietsen mogen niet geparkeerd worden voor de glazen wand van De Harmonie, dit is een nooduitgang.
 
Zet je je fiets liever overdekt neer? Stal hem dan gratis in de Fietsenstalling Zaailand. Je vindt de fietsenstalling op Zaailand 96 in Leeuwarden, op loopafstand van ons theater.

Openingstijden Fietsenstalling Zaailand:
Maandag t/m woensdag van 07.30 - 19.00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 07.30 - 06.00 uur de volgende dag
Zondag 11.30 - 18.00 uur

Openbaar vervoer met Arriva

De Harmonie ligt op loopafstand van Centraal Station Leeuwarden. Speciaal voor ons theater biedt Arriva een OV-ticket aan. Op deze manier kun je als bezoeker je trein- of busticket voor een voorstelling in De Harmonie en je OV-ticket in één keer bestellen. Je reist op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95  met Arriva.
 

Parkeren

Kom je met de auto? In de binnenstad van Leeuwarden geldt betaald parkeren tot 22.00 uur. Je kunt ook parkeren in een van de parkeergarages in Leeuwarden. Oldehoofsterkerkhof en Zaailand zijn op loopafstand van De Harmonie. Tijdens avondvoorstellingen en zondagmiddagvoorstellingen kun je voorafgaand en na afloop van de voorstelling bij de theaterkiosk in de Grote Foyer een uitrijkaart kopen.

Rechts naast de entree van De Harmonie zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen (Ruiterskwartier 4) voor houders van een gehandicaptenparkeerkaart.

Doorrijdverbod auto’s
Er geldt een doorrijverbod op het Ruiterskwartier ter hoogte van De Harmonie. Deze rijbaan is alleen voor bussen te gebruiken.
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken