Zakelijk

Van groots tot intiem

Ons eigentijdse pand staat in het historische centrum van Leeuwarden en beschikt over veel verschillende soorten ruimtes van verschillende formaten. Deze zijn flexibel te gebruiken, van vergaderingen tot grootse evenementen. Met ons enthousiaste en professionele team bieden wij de beste service en creatiefste oplossingen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot ‘Meest Gastvrije Theater’ van Nederland! 
 

Ligging

De Harmonie ligt op een mooie locatie aan het water. De binnenstad biedt voldoende opties voor sociale en groene randprogrammering. De Harmonie ligt op loopafstand van het Centraal Station en er zijn volop parkeergelegenheden in de buurt.
 
Wil je graag wat bij ons organiseren? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. 
 

Cuturele verhuringen

Naast de zakelijke verhuringen is De Harmonie ook hét huis voor tientallen evenementen van regionale culturele initiatiefnemers. Van festivals tot voorstellingen, en van dansscholen tot kooruitvoeringen. Daarmee bieden we een podium aan de culturele sector in Leeuwarden en daarbuiten.
 

Voorbeelden van evenementen

Heel veel mogelijkheden

Congressen en symposia

Stadsschouwburg De Harmonie is door het formaat van het gebouw en de ligging in de stad zeer geschikt voor het organiseren van (internationale) congressen en symposia. Onze professionele horeca-afdeling is volledig uitgerust om voor grote groepen de catering naar wens verzorgen. 
 

Lezingen, presentaties en vergaderen

De Harmonie beschikt over diverse ruimtes van verschillend formaat en indeling, waar presentaties of vergaderingen kunnen plaatsvinden. Bijvoorbeeld een presentatie voor 60 personen in de Boekenzaal of een lezing voor 1.000 personen in de Grote zaal. Alle zalen, de meeste met daglicht, kunnen naar wens worden ingericht tot vergaderzaal.

Catering

Wij verzorgen catering op maat. Wil je samen met jouw gasten genieten van een intiem diner in de Stadszaal of wordt het een walking diner in de foyer? Door de ruime ervaring van onze professionele Horeca-afdeling kan het allemaal, welke vorm je ook kiest! 
 

Audiovisuele middelen

De Harmonie heeft veel eigen audiovisuele middelen in huis die tijdens jouw evenement tot je beschikking staan. Denk bijvoorbeeld aan beamers, projectschermen en microfoons. Ons team van professionele technici staat klaar om het evenement van technische ondersteuning te voorzien.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken