Harmonie Young

Voor iedereen van 12 t/m 29 jaar

 
Ben jij tussen de 12 en 29 jaar en ga jij graag naar theater? Dan is Harmonie Young iets voor jou! We snappen dat theaterbezoek best duur kan zijn. Via Harmonie Young kun je voor slechts €12,50 naar bijna alle voorstellingen in De Harmonie! Van dans tot muziek en van musical tot toneel, alles is mogelijk.
 

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Vanaf zeven dagen voor de voorstelling verschijnt de optie voor een Young-ticket op onze website. Bestel je ticket en neem op de avond van de voorstelling je ticket en identiteitsbewijs mee. Simpel toch?
We sturen elke week een mail met daarin alle voorstellingen en concerten die je die week voor €12,50 kunt bezoeken. Zo blijf je helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rondom Young. Ook vind je gedurende het jaar in deze mail een aantal exclusieve Young acties en events. Wil je je alvast aanmelden voor deze nieuwsbrief? Schrijf je dan hier in voor de Harmonie Young update.

Schrijf je in

Veelgestelde vragen over Harmonie Young

Heb je vragen over Harmonie Young? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact op met onze kassa.
Wat kost een Harmonie Young-ticket?

Een Harmonie Young-ticket kost altijd €12,50 en geldt alleen voor jongeren en jongvolwassenen van 12 t/m 29 jaar.

Wanneer kan ik een Harmonie Young-ticket reserveren?

Een Young-ticket kun je vanaf zeven dagen voor de voorstelling bestellen. Neem tijdens je bezoek wel je identiteitskaart mee. We kunnen je leeftijd checken.

Voor welke voorstellingen geldt de korting?

De korting geldt voor een geselecteerd aantal voorstellingen. Je krijgt elke week een Harmonie Young nieuwsbrief met een overzicht van de voorstellingen waarvoor je een Young-ticket kunt bestellen. Bij sommige voorstellingen geldt een maximum aantal tickets, wees er dus snel bij.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief  

Zijn er nog andere praktische zaken waar ik rekening mee moet houden?

  • Bij sommige voorstellingen geldt een maximum aantal tickets, wees er dus snel bij.
  • Deze korting is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.
  • Het Young-tarief is niet van toepassing op groepen groter dan 2.
  • Wanneer je een Young-ticket koopt, word je automatisch gratis lid van Harmonie Young en ontvang je wekelijks de Young-update.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aanbiedingen en nog veel meer!
Welke nieuwsbrief wil je ontvangen?

Wekelijks een update met nieuws over voorstellingen en De Harmonie

Een wekelijkse update voor iedereen tussen 12 en 29 jaar

Aanmelden

Zoeken