Dé locatie voor uw evenement!

Wij zijn de beste locatie voor uw events en vergaderingen. Wij bieden de meest flexibele ruimtes, beste service en creatiefste oplossingen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot ‘Meest Gastvrije Theater’ van Nederland.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor ieder event en met onze professionele online mogelijkheden bereikt u nog meer mensen. Op een sfeervolle, toegankelijke en veilige manier. De Harmonie ligt aan het water met veel groen, maar ook midden in het historische centrum van Leeuwarden met het centraal station op loopafstand en volop parkeermogelijkheden in de buurt. De binnenstad biedt voldoende opties voor sociale en groene randprogrammering.

Natuurlijk staat duurzaamheid bij De Harmonie voorop. Wij nemen duurzaamheid mee in al onze bedrijfsprocessen en aanvragen. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Klik hier.

bel ons
vraag offerte aan
Referenties
Meer bedrijven en organisaties gingen u voor. Hieronder een aantal reacties.
“Wij organiseerden voor onze klanten een ‘Tige tank concert’ m.m.v. het Frysk Jeugd Orkest in De Harmonie. Door de service en de gastvrijheid werd ons feestje extra feestelijk, waardoor wij op onze beurt “tige tank” tegen De Harmonie kunnen zeggen.”
►◀
Marjolijn Miltenburg, Adrenna Arbeidsrechtadvocaten
“The schedule in Leeuwarden during the Trilateral Governmental Council meeting was very tight and demanding. But everything worked out exactly according to schedule and the feedback I heard from participants was unequivocally positive. Thanks to the staff of Harmonie, for their excellent cooperation and unfailingly friendly support.”
►◀
Rüdiger Strempel, Common Wadden Sea Secretariat
"Al drie keer heeft De Harmonie bewezen een geweldige locatie te zijn voor onze grote bijeenkomsten. De uitstraling en sfeer is zeer warm en wordt aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Zeer proactief, vriendelijk en professioneel. Met andere woorden: EEN TOPLOCATIE!"
►◀
Tom Roos, Landelijke projectmanager werkbedrijf UWV
Catering
Wij hebben een professionele horeca afdeling. We regelen en verzorgen graag uw catering!
meer info