Dé locatie voor uw evenement!

Wij zijn de beste locatie voor uw events en vergaderingen. Wij bieden de meest flexibele ruimtes, beste service en creatiefste oplossingen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot ‘Meest Gastvrije Theater’ van Nederland.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor ieder event en met onze professionele online mogelijkheden bereikt u nog meer mensen. Op een sfeervolle, toegankelijke en veilige manier. De Harmonie ligt aan het water met veel groen, maar ook midden in het historische centrum van Leeuwarden met het centraal station op loopafstand en volop parkeermogelijkheden in de buurt. De binnenstad biedt voldoende opties voor sociale en groene randprogrammering.

Natuurlijk staat duurzaamheid bij De Harmonie voorop. Wij nemen duurzaamheid mee in al onze bedrijfsprocessen en aanvragen. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Klik hier.

bel ons
vraag offerte aan
Referenties
Meer bedrijven en organisaties gingen u voor. Hieronder een aantal reacties.
“De Rabobank organiseert haar bijeenkomsten graag in De Harmonie. Als het gaat om catering, facilitaire zaken en techniek, nemen zij zowel zorgen als werk uit handen. Zo verlopen onze bijeenkomsten altijd vlekkeloos.”
Nynke van der Vegt, Rabobank Leeuwarden
"Al drie keer heeft De Harmonie bewezen een geweldige locatie te zijn voor onze grote bijeenkomsten. De uitstraling en sfeer is zeer warm en wordt aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Zeer proactief, vriendelijk en professioneel. Met andere woorden: EEN TOPLOCATIE!"
Tom Roos, Landelijke projectmanager werkbedrijf UWV
“Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen tijdens de jaarvergadering. We hebben een heel plezierige ochtend gehad en alles was prima in orde. We hebben veel complimenten over de heerlijke lunch gehad."
►◀
Lysbeth van Valkenburg-Lely, Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden
Feesten tot 3.500 personen
Genoeg ruimte voor feest in De Harmonie. Met haar verschillende zalen en foyers is er veel mogelijk.
meer info