Dé locatie voor uw evenement!

Wij zijn de beste locatie voor uw events en vergaderingen. Wij bieden de meest flexibele ruimtes, beste service en creatiefste oplossingen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot ‘Meest Gastvrije Theater’ van Nederland.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor ieder event en met onze professionele online mogelijkheden bereikt u nog meer mensen. Op een sfeervolle, toegankelijke en veilige manier. De Harmonie ligt aan het water met veel groen, maar ook midden in het historische centrum van Leeuwarden met het centraal station op loopafstand en volop parkeermogelijkheden in de buurt. De binnenstad biedt voldoende opties voor sociale en groene randprogrammering.

Natuurlijk staat duurzaamheid bij De Harmonie voorop. Wij nemen duurzaamheid mee in al onze bedrijfsprocessen en aanvragen. Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Klik hier.

bel ons
vraag offerte aan
Referenties
Meer bedrijven en organisaties gingen u voor. Hieronder een aantal reacties.
“De Rabobank organiseert haar bijeenkomsten graag in De Harmonie. Als het gaat om catering, facilitaire zaken en techniek, nemen zij zowel zorgen als werk uit handen. Zo verlopen onze bijeenkomsten altijd vlekkeloos.”
Nynke van der Vegt, Rabobank Leeuwarden
“Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen tijdens de jaarvergadering. We hebben een heel plezierige ochtend gehad en alles was prima in orde. We hebben veel complimenten over de heerlijke lunch gehad."
►◀
Lysbeth van Valkenburg-Lely, Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden
“De Harmonie heeft de kwaliteit om de sfeer en het decor als een kameleon aan te passen aan het evenement. Zo krijgt het evenement maximaal de kans om te schitteren.”
Natasja Kesteloo, Merkmakers
Online en hybride evenementen
Wij verzorgen uw online en/of hybride event tot in de puntjes.
meer info