Start kaartverkoop | seizoen '23/'24

Op zaterdag 27 mei start de verkoop van de Friese theaters. Daarom gaan we alvast met 10 voorstellingen in verkoop, als een soort tipje van de sluier. Zien we jou bijvoorbeeld bij Daniël Arends, The Kik of Maria João Pires?

Start verkoop seizoen '23/'24: woensdag 28 juni om 12:00 uur
Vanaf maandag 19 juni om 20:00 uur staat het hele programma online op harmonie.nl en in dezelfde week verschijnt het nieuwe Harmonie Magazine met de volledige programmering. Zo kun je alvast een verlanglijstje maken voor als de verkoop van het volledige theaterseizoen '23/'24 start op woensdag 28 juni om 12:00 uur. 

Voorverkoop voor Vrienden van De Harmonie start een week eerder, namelijk op woensdag 21 juni om 12:00 uur. Deze voorverkoop duurt tot woensdag 28 juni. Nog geen Vriend maar wil je ook profiteren van de voorverkoop? Word dan nu Vriend, via harmonie.nl/word-vriend

Deze 10 voorstellingen zijn nu alvast in verkoop:

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte HandPietje Bell is een echte feel-good familiemusical! Gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude, over Pietje, die met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten zet. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart. Het ultieme decemberuitje dus! Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

zo 24 dec 2023 | 13:30 & 16:00 uur
Klik hier voor meer informatie. 

ONE SONGMiet Warlop | NTGent | Irene Wool vzw
Tijdens performing arts festival PAFFF komt de internationaal geprezen voorstelling One Song van de Belgische regisseur Miet Warlop naar De Harmonie. Een groep performers betreedt de arena en gaat tijdens het performen van hun lied tot het uiterste. Wees getuige van een explosie aan muziek en energie, een betoverend ritueel over afscheid, leven en dood, hoop en wedergeboorte. “Hilarisch, energiek, indringend en hypnotiserend als een mantra” aldus de Theaterkrant (keuze van de criticus).

za 11 & zo 12 mei 2024 | 20:30 uur
Klik hier voor meer informatie
Cirk La Putyka
Runners
Een moderne circusshow in een unieke vorm: met een gigantische lopende band als metafoor, ontdekken artiesten al rennend hoe ons hoge leeftempo zich verhoudt tot het concept tijd. Vier dansers en twee muzikanten voeren acrobatische stunts uit, dansen op livemuziek en laten het publiek verbouwereerd achter. Het was een van de hits op het Edinburgh Fringe Festival 2022, het grootste theaterfestival ter wereld.

do 11 januari 2024 | 20:15 uur
Klik hier voor meer informatie
Lebbis & JansenSUBLIEM | Oudejaars 2023
Er zijn in het leven veel dingen die je niet verwacht. Mooi weer op de camping, linkse samenwerking, een dag zonder deugen of polarisatie, en: een nieuwe voorstelling van Lebbis & Jansen! En laat dat nu gaan gebeuren… De oudejaarsconference van Hans Sibbel en Dolf Jansen. Herenigd in geselecteerde theaters, waarvan De Harmonie er één is!

wo 25 oktober 2023 | 20:30 uur
Klik hier voor meer informatie
Scapino Ballet RotterdamSong of the dark forest
Het Scapino Ballet komt terug naar Leeuwarden! Samen met OPERA2DAY en het DoelenEnsemble brengt de volledige groep dansers een meeslepende en troostrijke voorstelling. Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden terwijl herinneringen aan het strijdtoneel hem achtervolgen. Met live uitgevoerde werken van onder anderen Sjostakovitsj en Tsjaikovski en dans van vier choreografen komt dit tijdloze verhaal tot leven.

do 15 februari 2024 | 20:15 uur
Klik hier voor meer informatie