Jeugd & Familie

Air Play

Acrobuffos

zaterdag

12

oktober
2019

19:30 - 20:30 uur
Geen pauze

AEGON zaal

JEUGD € 19,50
Prijs € 24,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Met circusinstuif van Circus Saranti

zaterdag

12

oktober
2019

19:30 - 20:30 uur
Geen pauzeAEGON zaal

JEUGD € 19,50
Prijs € 24,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Met circusinstuif van Circus Saranti

Laat je meevoeren door de wind en droom mee met Air Play, een internationaal spektakel. Vliegende paraplus, enorme ballonnen, gigantische vliegers die boven het publiek zweven: adembenemende beelden, die ook nog eens heel grappig zijn. Air Play keer terug naar Leeuwarden na groot succes tijdens LF2018!
 
Air Play is een avontuurlijke reis van een broer en een zus door een wereld van lucht, waarin alledaagse voorwerpen veranderen in prachtige objecten van een vervreemdende schoonheid.


Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan alle kanten op, confetti verandert in een sterrennacht en een reusachtig zwevend baldakijn van zijde beïnvloedt de toekomst.
Air Play is gemaakt en wordt uitgevoerd door het echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone (USA). Zij brengen hun vaardigheden als straatartiesten in deze internationaal gelauwerde voorstelling samen met beeldhouwkunst van Daniel Wurtzal, dat een ode is aan de jeugd en jong en oud fascineert en versteld doet staan.


Circusinstuif | vanaf 18.15 uur
Vooraf aan de voorstelling van Airplay zal Saranti circusworkshops verzorgen. Speel met de zwaartekracht door te balanceren op het koord of met de lucht door te zwaaien met de poïs, ook kan je diaboloën of flowersticken.

Verder zullen er steltlopers door de foyer zweven op hun vleugels en kan je na de voorstelling langs de ballonkunstenaar lopen voor een ballon.

Circus Saranti is al 60 jaar een begrip in Friesland. Naast voorstellingen, steltlopers, vuurspuwers en een schminkstand geeft Saranti ook op maat circusworkshops op locatie. Denk aan circustechnieken zoals draadlopen, jongleren, diabolo, flowerstick, eenwieleren, acrobatieken, trapeze en nog veel meer! Begeleid door circus workshopleiders van het circus.

Voor meer informatie over Saranti kunt u kijken op www.saranti.nl

Grote hit van LF2018 terug in De Harmonie!

Website: acrobuffos.com

 

Deel deze voorstelling:   E-mail