Strangers on Stage

Airplay

Acrobuffos

AEGON zaal

Prijs € 20,-
JEUGD € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 6 JAAR

Strangers behind the stage 18.00 uur | € 15,-

AEGON zaal

Prijs € 20,-
JEUGD € 15,-
incl. garderobe en pauzedrankje

VANAF 6 JAAR

Strangers behind the stage 18.00 uur | € 15,-

Airplay is een betoverende voorstelling voor jong en oud. Een feest vol fantasie, kleur, verwondering en humor. Een sprankelend en optimistisch begin van de Culturele Hoofdstad voor alle leeftijden!


Een modern spektakel in circusstijl met vliegende paraplu’s, levensgrote ballonnen en reusachtige vliegers die over het publiek heen komen. Dit is het avontuur van broer en zus die door een surrealistisch land vliegen.

Het ‘gewone’ wordt omgezet in ongewone schoonheid. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan hun eigen gang, confetti verandert in de nachtelijke hemel en een immense lap zijde verandert voor altijd hun toekomst. Een wonderlijke voorstelling waar je ook om moet lachen tot het pijn doet.Airplay bestaat uit het echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone. Zij combineren hun circus- en straattheaterkunst met de beeldhouwkunst van Daniel Wurtzel. Dit visuele spektakel is een ode aan de jeugd en zal het jongerenpubliek (en iedereen met een jong hart) verrukken.


Strangers behind the stage
Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van De Harmonie? Boek dan meteen het 'Strangers behind the stage' arrangement bij je kaarten voor de voorstelling.
Tijdens deze korte rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven. Samen met de rondleider dwaal je door het theater, langs het toneel, foyers en de kleedkamers, krijg je informatie over de architectuur, historie, voorstellingen en techniek.  Daarna staat er een heerlijke maaltijd voor je klaar, inclusief consumptie.

Website: http://www.airplayshow.com/

,,Een vreugde van begin tot einde, Air Play bereikt kinderen en werkt als een resetknop voor stressvolle volwassenen.” -Sydney Morning Herald