Cabaret

Na afloop live muziek in de foyer

AEGON zaal

Na afloop live muziek in de foyer

Rapper, tv-programmamaker en jurylid bij The Voice of Holland: Ali B heeft het smoordruk. Zeker omdat hij ook nog in het theater zijn mannetje staat.

Volgens Ali B is Nederland misschien niet ziek, maar heeft ons land wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur namelijk flink oplopen. Maar koorts is ook het begin van genezing, opwinding en nieuwe kansen.

Ali B heeft een druk bestaan. Behalve als rapper, jurylid bij The Voice en gevierd tv-programmamaker, timmert hij ook als theaterman stevig aan de weg. Zo won hij met ‘Ali B geeft antwoord’ de Neerlands Hoop 2012 en werd hij voor ‘Ali B beken(d)t’ genomineerd voor de Poelifinario.

En Ali is nog lang niet uitgepraat. Wat er zijn nog genoeg onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “Zelfs als het mis gaat, komt het goed.”

Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en nadert af en toe het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing, van opwinding en nieuwe kansen. Ali steekt daarom zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Benieuwd naar de uitslag?

Ali B meet de temperatuur van onze maatschappij!

Website: www.alib.nl