Jeugd & Familie

incl. garderobe

VANAF 9 JAAR

vier je kinderfeestje

Iedereen kan hier terecht komen, zegt mijn vader. Hij vult een oneindige stapel formulieren in en ik moet stil zijn. Het duurt al zeker honderdtien uur. Er is een hoge balie, met daarachter twee blauwe handen. Ze zeggen wat we moeten doen, maar ik begrijp het niet.

Mensen komen en gaan. Een meisje aan een infuus danst zo licht, ik denk dat ze kan vliegen. De jongen die net naast me zat heeft geen armen en benen, maar hij kan alles. Je kunt hier ook verdwalen. Door de gangen loopt een vrouw met zo’n groot hoofd dat ze bijna omvalt. En ik, ik ben gewoon anders. Dat is juist goed, zegt mijn vader. Er is al zo veel hetzelfde.

Als het anders loopt gaat over een wachtkamer waar niemand wil zijn. Waar de muren bewegen, mensen wankelen en toch overeind blijven. Acteurs en dansers met en zonder een beperking, verbeelden samen met live muzikanten een wereld vol tegenslag en kracht.

regie & script Elien van den Hoek
spel & dans Sam Corver, Andreas Denk, Marloes Dingshoff, Meghan Dobbelsteijn Bisschops, David Feenstra, Laura Feliu Casas, Johannes de Jong, Lucas Saez Collins, Thomas Schellens
muziek & compositie Radek Fedyk
zang & spel Sanam Tahmasebi choreografie Adam Peterson, Andreas Denk, Elien van den Hoek  regieassistentie Anne van Dorp, Zoscha van Erkel
licht Tjarko van Heese
geluid Tomas van Schelven
bediening robots Loeki Wiefferink backstage Fynn van Rijn, Esther de Vries
hoofd techniek Gerrit Schilp
vormgeving Douwe Hibma, Marlies Schot
decorbouw Douwe Hibma rekwisieten & decor afwerking Marlies Schot timmerman & technische ondersteuning Roy Vermeer
kostuums & maskers Freja Roelofs i.s.m. André Kok
lichtontwerp Desirée van Gelderen
dramaturgie Loes van der Pligt, David van Griethuysen
advies Marleen Jongens, Inez de Bruijn, Maarten Smit, Het Houten Huis team

Vier je kinderfeestje!
Ben jij jarig (geweest)? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Vier je verjaardag feestelijk in De Harmonie, klik hier voor meer informatie.

Muziektheater vol beeldende poëzie en dans