Another kind of Blue

maart

Rabobank zaal

Prijs € 27,-

Choreograaf David Middendorp brengt opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. In het gloednieuwe ‘Frequentie & Frequentie²’ spelen zandpatronen, geluidsgolven en repeterende dansfiguren een fascinerend bewegingsspel met elkaar. Ook nieuw op het repertoire is ‘Wereldleiders 2.0’, geïnspireerd op een venijnige tv-dialoog tussen Hillary Clinton en Donald Trump. In de successtukken ‘Airman’, ‘Flyland in a room’ en ‘Face Machine’ laat Middendorp respectievelijk met drones, levensgrote animaties en een op het fenomeen selfie geïnspireerde choreografie de echte en de digitale wereld samensmelten.

Choreograaf David Middendorp brengt onder de titel ‘WAVE’ opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. In het gloednieuwe ‘Frequentie & Frequentie²’ spelen zandpatronen, geluidsgolven en repeterende dansfiguren een fascinerend bewegingsspel met elkaar. Ook nieuw op het repertoire is ‘Wereldleiders 2.0’, geïnspireerd op een tv-dialoog tussen Hillary Clinton en Donald Trump, die elkaar op een kinderlijk directe en wrede manier voor het oog van de wereld totaal afbraken en vernederden. Daarnaast zie je drie van Middendorps beste en meest geliefde dansstukken: ‘Airman’, ‘Flyland in a room’ en ‘Face Machine’. Met respectievelijk drones, levensgrote animaties en een op het fenomeen selfie geïnspireerde choreografie laat Middendorp de echte en de digitale wereld samensmelten in spectaculaire beelden en zet hij je op een speelse manier aan het denken over hoe technologie ons leven en onze wereld beïnvloedt. Net als zijn vorige voorstellingen is ook ‘WAVE’ geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie.

Theaterkrant over ‘Face Machine’ en ‘Wereldleiders’:
“Het vereist wat technisch vernuft maar dan heb je ook letterlijk een gekkegezichtenmachine. Technisch minstens zo ingenieus is Middendorps nieuwste creatie ‘Wereldleiders’, die als enige van de vijf choreografieën ook zwartgallig en verontrustend durft te zijn.”

Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Speciaal voor De Harmonie biedt Arriva een OV-ticket aan. Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva naar De Harmonie
woensdag 2 maart 2022 om 20:30 uur