Jazz

Artvark Saxophone Quartet

Hothouse Redbad Jazz

Accent zaal

Prijs € 20,50

Accent zaal

Prijs € 20,50

De vier eigenzinnige solisten en componisten van het Artvark Saxophone Quartet toerden over de hele wereld. Ook in dit nieuwe programma wil het kwartet boeien van de eerste tot en met de laatste noot. De mannen combineren verbluffend precies spel met groove, durf en sterke solo’s en spelen met passie weldoordachte, pakkende, eigentijdse stukken.

Het Artvark Saxophone Quartet bestaat uit vier eigenzinnige solisten en componisten. Ze toerden over de hele wereld en staan open voor alle soorten muziek. Na diverse samenwerkingsprojecten brengt Artvark in het najaar 2017 weer een Cd uit, dit keer puur als kwartet met de titel ‘Trance’. Dit keer geen eclectisch programma zoals u van hen gewend bent, maar één verhaal in één adem. Artvark wil boeien van het begin tot het einde, Artvark wil zichzelf vergeten om op te gaan in een groter geheel en het publiek daarin meenemen. Op zoek naar de nimmer gevonden truffel snuift en giert Artvark weer, maar raast nu over lange trajecten, bevindt zich in een parallel universum, onderneemt een lange reis door de aarde, stopt slechts af en toe om op adem te komen om daarna snel weer door te stomen.
De Volkskrant: ‘Artvark combineert verbluffend precies spel met groove, durf en sterke solo’s. Weldoordachte, pakkende stukken met passie gespeeld en helemaal van nu’.
Een prachtige jazzstart van Culturele Hoofdstad 2018 op het podium van Hothouse Redbad!


Rolf Delfos – alt-sopraansax

Bart Wirtz – altsax

Mete Erker – tenorsax

Peter Broekhuizen – baritonsax

Een prachtige jazzstart van Culturele Hoofdstad 2018 op het podium van Hothouse Redbad Jazz!

Website: www.artvarksq.com