Jeugd & Familie

oktober

Grote zaal

VANAF 4 JAAR

In Bange Rick gaan drie vrienden met elkaar op avontuur. De één is een echte waaghals, de ander een bangerik. En de derde? Die wil vooral lol maken. Tijdens hun ontdekkingstocht komen ze in spannende situaties terecht. Ze dagen elkaar uit nieuwe dingen te proberen. Wie durft er bijvoorbeeld van de hoogste rots te springen? En wie durft te vliegen? Durft de waaghals alles en de bangerik niks of is zélfs de waaghals wel eens bang? Ieder doet het op zijn eigen manier. Maar samen gebeurt er iets bijzonders. De kracht van vriendschap blijkt zelfs de grootste angst te kunnen temmen.

Info gezelschap en maker:
SALLY Dansgezelschap Maastricht
SALLY vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Het dansgezelschap wil eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging brengen. Jonge mensen staan centraal. SALLY leert hen geloven in wie ze zijn en leert hen zich te ontplooien: in voorstellingen, workshops en danslabs.

Stefan Ernst
Stefan Ernst (1975) richtte in 2006 samen met Ronald Wintjens SALLY Dansgezelschap Maastricht op. Sindsdien is hij als artistiek leider en huischoreograaf aan het gezelschap verbonden. Zijn stijl is herkenbaar en origineel. Hij combineert fysieke dynamische dans met humoristische elementen.

Concept, choreografie en muziek: Stefan Ernst
Dansers: Giorgio Lepelblad, Pedro Ricardo Henry en Luis Ricardo Pedraza Cedrón
Artistiek assistent: Patrizio Bucci
Dramaturgie: Inez Derksen