Jeugd & Familie

Be kind

Festival Het Avontuur | Emilie Weisse

Kies een datum / tijd:

Grote Zaal

Prijs € 5,-

VANAF 0,5 JAAR

donderdag

26 oktober   2023

  11:00 - 11:40 uur
Geen pauze
donderdag

26 oktober   2023

  13:00 - 13:40 uur
Geen pauze
donderdag

26 oktober   2023

  15:00 - 15:40 uur
Geen pauze
Grote Zaal

Prijs € 5,-

VANAF 0,5 JAAR

Be kind is een intieme theaterervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden en hun ouders/begeleiders. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee circusartiesten je mee op een zintuiglijke reis. Beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus en ontdek na afloop zelf het speelveld!

Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Het Avontuur.

Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleer kegels in de schemering, de voorstelling volgt het ritme van de dag. Het pop-up decor komt langzaam tot leven, en er is altijd wel iets dat rammelt, verschijnt, kraakt, rolt of zweeft. Tijdens de voorstelling ontstaat een hartverwarmende dialoog tussen de artiesten en hun jonge publiek. Door deze spontane interacties is elke voorstelling net iets anders.

Na de voorstelling nodigen de artiesten de kleintjes uit om samen het speelveld te ontdekken. Ze mogen in, uit, langs en door het decor kruipen om de bijzondere materialen van dichtbij te verkennen.

Be kind is het regiedebuut van Emilie Weisse, gerealiseerd met ondersteuning van TENT, huis voor hedendaags circus. Bij het maken van deze productie liet Emilie zich adviseren door Sabine Hunnius van het Baby & Child Research Center in Nijmegen. Voor deze samenwerking tussen kunst en wetenschap ontvingen ze de Mingler Scholarship 2022.


Let op:
Deze voorstelling heeft een leeftijdsaanduiding met een begin- en een eindleeftijd van 6 tot 18 maanden. Er zijn daarom alleen tickets te reserveren voor kinderen van 6 t/m 18 maanden en niet voor oudere kinderen.

Theatergroep: Emilie Weisse Circustheater
Concept en regie: Emilie Weisse
Artiesten : Joris de Jong & Jorga Lok
Decor & boek : Rianne van Duin
Lichtontwerp : Wouter Moscou
Kostuums : Heidi de Raad

Beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus

 

Deel deze voorstelling:   E-mail