Cabaret

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen

Kies een datum / tijd:

Grote zaal

Prijs € 32,-

woensdag

1 februari   2023

donderdag

2 februari   2023

vrijdag

3 februari   2023

Grote zaal

Prijs € 32,-

Waar was je nou Visscher? Ja sorry hoor!
Moest even door een pandemie en een winterslaap heen. En dan toch weer het podium op? Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen.

Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm !) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet. Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. Ik sta in ieder geval te trappelen om uw theater op de kop te komen zetten.

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden
De voorstelling is op 3 februari ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Vooraf is er een inleiding om kennis te maken met het decor en de kostuums. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! een live audiobeschrijving, door visueel beperkten speciaal te horen via een draadloze koptelefoon.
Blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

In het bestelproces is het mogelijk kaarten 'Met Blindentolk' te reserveren.

Heb je een speciale plaats nodig of wil je niet online reserveren?
Reserveer dan via de kassa van De Harmonie via kaartverkoop@harmonie.nl
of 058 233 0 233.

Klik hier voor meer info.