Beth & Flo

Ander onderwerp

Beth & Flo zijn een van de vele talenten uit het Cabaret Café die terugkomen in De Harmonie met hun tweede avondvullende voorstelling. Met hun unieke combinatie van virtuoos pianospel en cabaret bewijzen ze dat klassieke muziek allesbehalve stoffig is. Met afwisseling tussen sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel overdondert dit voormalige pianoduo de theaters.
 

Jij hoort het toch ook? Die stem in je hoofd, die fluistert, buldert, dramt. De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Het geeft genadeloos kritiek, of laat je wegdromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden het het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander onderwerp, alsjeblieft.

Over Beth & Flo:
Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters. Over hun eerste voorstelling Niet wat je denkt schreef Theaterkrant hoe de pianistes “Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” bewijzen dat klassieke muziek net stoffig is en tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 14 maart 2024
do 14 maart 2024
20:30 - 22:00 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Bovenzaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

do 14 maart 2024 do 14 mrt 20:30 uur
Standaard € 19,50
20:30 uur Standaard € 19,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken