Jeugd & Familie

Beuk!

Kim van Zeben en Rogier in ‘t Hout

zondag

14

april
2024

15:00 uur

Bovenzaal

Prijs € 11,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

vier je kinderfeestje

zondag

14

april
2024

15:00 uurBovenzaal

Prijs € 11,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

vier je kinderfeestje

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. Hij schuilt onder een blokhut, maar Beuk de Houthakker jaagt hem weg. Als ook Uil zich ermee bemoeit is de chaos compleet: van wie is dat bos nou eigenlijk? Een rollercoaster vol spectaculaire achtervolgingen, vrolijke gevechten en veel gooi- en smijtwerk, maar vooral een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens, dier en natuur.

Beuk! is een familievoorstelling van Kim van Zeben Theaterproducties voor iedereen vanaf 4 jaar. Het publiek wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is Beuk! een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens en dier én hun gezamenlijke liefde voor de natuur.

Over Kim van Zeben:
Actrice en poppenspeelster Kim van Zeben maakte eerder onder de vlag van haar eigen stichting de succesvolle 4+ voorstelling Eendje en in coproductie met MaxTak de ontroerende voorstelling De hond die licht gaf. Afgelopen seizoenen was zij o.a. te zien in de familievoorstellingen van Het Ro theater van Pieter Kramer (Repelsteeltje en Woef Side Story). Dit seizoen speelde Kim in 14 het Theaterspektakel de moeder van Johan Cruijff. Ook verleent ze haar stem aan tal van tekenfilmfiguren, sinds twee jaar is zij onder meer de officiële stem van Donald Duck.

Over Rogier in ’t Hout:
Rogier in ’t Hout is naast zijn werk bij verschillende theatergezelschappen (o.a. Toneelmakerij, Kwatta) ook bekend van zijn televisiewerk bij o.a. Het Klokhuis, Welkom bij de Romeinen en Welkom in de Middeleeuwen.


Credits:
Spel: Kim van Zeben & Rogier in ’t Hout
Regie: Bram de Goeij
Concept en tekst: Kim van Zeben & Bram de Goeij
Dramaturgie: Manon Wittebol
Toneelbeeld: Hester Jolink
Zakelijke leiding: Nora Duijf
Publiciteit: Elselien Leemhuis
Fotografen: Anke Teunissen en Es & Zn

 

Deel deze voorstelling:   E-mail