Toneel

Black Sheep Can Fly

Saman Amini’s Integratieplan

zaterdag

8

oktober
2022

20:30 uur

Accent zaal

Prijs € 23,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

8

oktober
2022

20:30 uurAccent zaal

Prijs € 23,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at The Table (★★★★★), Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) en Nobody Home (★★★★) is theatermaker, performer en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.


Concept, muziek, tekst en spel: Saman Amini
Regie: Geert Lageveen
Muzikant en arrangementen: Martin Verheesen
Tekstuele bijdrage: Geert Lageveen en Floris van Delft
Dramaturgie: Floris van Delft
Productie: Esmee
Verschuur Marketing: Priscilla Vaas
Zakelijke leiding: Christine de Jager
Producent: Black Sheep Can Fly

Website: blacksheepcanfly.nl

‘Amini speelt losjes, energiek en soepel onthutsende scènes.’
★★★★ de Volkskrant over A seat at The Table

‘Amini is een overrompelende podium persoonlijkheid die iedereen inpakt met zijn aanstekelijke glimlach en zijn futuristisch-melodieuze muziek.’ ★★★★ Theaterkrant over Samenloop van Omstandigheden

 

Deel deze voorstelling:   E-mail