Charlotte Labee theatertour

Ontdek de kracht in jouw leven

Leef jij een leven waarin jij zelf het verhaal schrijft? Een verhaal waarin jij vol overgave, vertrouwen en energie in het middelpunt staat? Na het succes van de uitverkochte Overprikkeld Brein Tour met ruim 30.000 bezoekers, komt Charlotte Labee in november - december 2024 terug met een nieuwe theatertour. Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven.

 

Het enige waar je grip op hebt, ben jijzelf. Alles start bij jou. Laat jij je constant tegenhouden in te doen wat jij echt wil doen en bereiken? Leef je niet vanuit je eigen behoeften, maar de eisen van een ander? Word je geblokkeerd door trauma’s uit het verleden die je maar niet kunt doorbreken en in de weg staan van jouw vrijheid? Of voel jij weerstand die je tegenhoudt bij iedere stap naar verandering?  Het is tijd om jezelf te bevrijden van die beperkingen van jouw eigen brein. Om naar jouw interne behoeftes te leren luisteren en volledig vanuit jezelf te durven leven.

 

Charlotte neemt je mee op ontdekking naar hoe jij de kracht in je eigen leven kunt (her)ontdekken en weer grip krijgt op je eigen leven. Leer hoe jij belemmerende patronen doorbreekt en jouw brein inzet om te komen waar je wil zijn. Zeg ja tegen een vrij leven vol energie en vertrouwen.

Website: charlottelabee.com

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
zo 15 december 2024
zo 15 december 2024
15:00 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
  • te gast
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

zo 15 december 2024 zo 15 dec 15:00 uur
Standaard € 34,50
15:00 uur Standaard € 34,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken