Circle Percussion

BANG THAT DRUM

Rabobank zaal

Rabobank zaal

Trommelpioniers worden ze genoemd, de mannen van Circle Percussion. De groep, bekend van shows als ‘Drums of the World’, ‘Down to Earth’ en ‘BIG! MEN! DRUMS!’, heeft een herkenbare eigenzinnige klankkleur en hypnotiserende, elastische en soms grappig struikelende grooves. In hun prachtig verlichte theaterconcert ‘BANG THAT DRUM’ laat deze swingende Nederlandse slagwerkgroep tot nog toe onbetreden drumpaden versmelten met de laatste muziektrends.

Circle Percussion is een van de swingendste slagwerkgroepen van het land, zo bewezen de trommelpioniers met shows als ‘Drums of the World’, ‘Down to Earth’ en ‘BIG! MEN! DRUMS!’. Typerend voor de groep is de eigenzinnige klankkleur en de hypnotiserende, elastische en soms grappig struikelende grooves.
In ‘BANG THAT DRUM’ laat de groep tot nog toe onbetreden drumpaden versmelten met de laatste muziektrends. Zo zetten de mannen een verfrissend en verrassend theaterconcert neer, zonder aan eigenheid in te boeten. De show wordt ondersteund door een prachtige lichtshow.

Website: www.circlepercussion.nl/

Slagwerkkrant:
“Circle Percussion heeft een dynamiek en een feel die bloedmuzikaal en tegelijk toegankelijk is. Het is leuk en het is indrukwekkend. Niemand in Nederland kan zo overtuigend de verschillende slagwerktradities neerzetten. Het valt vooral op hoe goed alles klinkt! Hiermee steekt de groep met kop en schouders boven de rest uit.”