Te gast

Circus Saranti

Saranti 60 jaar Kleur

Kies een datum / tijd:

Rabobank zaal

Prijs € 15,-

zaterdag

5 oktober   2019

  19:00 - 21:00 uur
Met pauze
zondag

6 oktober   2019

  15:00 - 17:00 uur
Met pauze
Rabobank zaal

Prijs € 15,-

Het jeugdcircus bestaat namelijk 60 jaar! En is hiermee één van de
oudste jeugdcircussen van Europa. Saranti brengt regelmatig een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau gebracht door kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar uit Leeuwarden en omgeving. Een afwisselende show met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke porti humor. De acts variëren van luchtwerk waaronder trapezes, aerial hoop en tissues, eenwielers, acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op het draad en slapstick. Circus voorstellingen waar het plezier van afspat. Kostuums en muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod en zelfs meer dan dat!


Saranti is jarig!
In 1959 is Kindercircus Saranti ontstaan vanuit de speeltuinvereniging ‘Het Westen’ aan het Beethovenplantsoen in Leeuwarden. Nu inmiddels een Jeugdcircus brengt Saranti in Leeuwarden en omstreken al 60 jaar kleur. Dit wil Saranti vorm gaan geven in de nieuwste jubileumshow. In dit spektakel wordt een zwarte witte wereld langzaam ingekleurd door circus, want circus is kleur!
De naam van de show heet daarom ook ‘60 jaar Kleur’ het ontstaan van een kindercircus.
 
Net als het ontstaan van Saranti begint deze show in een speeltuin. De speeltoestellen worden als attributen ingezet. Tijdens de voorstelling, waarin klassieke circusonderdelen zoals balans, trapeze en acrobatiek in voorkomen, wordt de speeltuin omgebouwd tot de ‘Residentie’, de thuisbasis van Saranti. In de ‘Residentie’ worden circusacts op een eenwieler, een loopkogel en nog veel meer ten tonele gebracht.
 
Kom en laat u verbazen door de jonge artiesten van Saranti die schitteren in deze jubileumshow.Zaterdag 5 oktober
Foyer open 18:00 uur
Aanvang voorstelling 19:00 uur
Einde voorstelling 21:00 uur
Pauze van 20 minuten met leuke activiteiten in de foyer
 
Zondag 6 oktober
Foyer open 14:00 uur
Aanvang voorstelling 15:00 uur
Einde voorstelling 17:00 uur
Pauze van 20 minuten met leuke activiteiten in de foyer

 

Deel deze voorstelling:   E-mail