CLUB TROPICANA FT. WHAMANIA!

@Neushoorn

De jaren zestig stonden dan misschien in het teken van Beatlemania, in de jaren 80 hadden we Whamania! Stap in een tijdmachine en reis voor één avond terug naar de tijd van catchy popsongs, korte broekjes, warmgebruinde lichamen en getoupeerde hairdo’s. Tijdens een sensationele show uitgevoerd door de 12-koppige LIVE-band WHAMANIA! komen alle hits van de succesvolle band WHAM! aan bod, van Club Tropicana tot Last Christmas! 

Beste vrienden George Michael en Andrew Ridgeley begonnen samen een band met maar één doel: wereldberoemd worden! We kunnen wel stellen dat dat ze gelukt is. Gedurende de jaren tachtig is Wham! een van de populairste popgroepen ter wereld. Duo George Michael & Andrew Ridgeley veroverden, samen met besties en achtergrond-danseressen Pepsi & Shirlie, binnen korte tijd de wereld met hun positieve popmuziek en pakkende meezingers. Ondanks dat de band maar zo’n vier jaar actief is, scoort het tweetal hit na hit, waaronder meerdere top 10-noteringen in Nederland. Ook nu nog is het flamboyante duo niet uit de muziekgeschiedenis weg te denken en daarom is een gepast enthousiaste tribute-act zeker op zijn plaats! 

De uitgebreide show wordt uitgevoerd door een ​​12-koppige live band, met een blazerssectie en een getalenteerde cast van vocalisten en dansers. Gepresenteerd als een live documentaire, nemen de bandleden je mee in het verhaal van WHAM! en hun belangrijkste hoogtepunten tussen 1982 en 1986. Wat je kunt verwachten? Heerlijke samenzang, energieke choreografie en extravagante kostuumwisselingen! Wake me up before you go-go, want deze wil je niet missen! 

DJ Alex Van Oostrom
DJ Alex van Oostrom (40UP) is verantwoordelijk voor de pre- en afterparty rondom WHAMANIA!. Vooraf brengt hij hits uit de periode van 1975 tot 1982. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij. Na de show draait van Oostrom de lekkerste late 80’s en vroege jaren 90 plaatjes, swingbeat en early house. 

Tijdschema
19:30: doors open
20:00: Aanvang pre-party met DJ Alex van Oostrom (40UP)
21:00: Aanvang WHAMANIA!
22:00: Aanvang after-party met DJ Alex van Oostrom (40UP)
00:00: Verwacht einde

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
ma 22 juli 2024
ma 22 juli 2024
22:03 uur
Locatie/zaal
Neushoorn

Tickets

ma 22 juli 2024 ma 22 jul 22:03 uur
Regulier € 29,00, CJP € 21,75
22:03 uur Regulier € 29,00, CJP € 21,75
Tickets bestellen
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken