Toneel

COCK

Theater Oostpool | Char Li Chung

zaterdag

9

december
2023

20:30 uur

Middenzaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

9

december
2023

20:30 uurMiddenzaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na een overdonderend succes op West End in Londen, brengen Theater Oostpool en regisseur Char Li Chung de voorstelling COCK naar Nederland. COCK is een scherp en humoristisch toneelstuk over John, die tijdens een relatiepauze met zijn vriend de vrouw van zijn dromen ontmoet. Een queer voorstelling over liefde, identiteit en seksualiteit met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok.

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Het verhaal:
Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

Over Char Li Chung:Char Li Chung maakte eerder al een succesvol drieluik over historische queer figuren (Don Caravaggio, De Profundis en Edward II – The gay king) en trok afgelopen seizoen uitverkochte zalen met De Banangeneratie, een voorstelling over de Aziatische gemeenschap in Nederland. Nu is Char Li terug met een queer voorstelling, deze keer gesitueerd in de wereld van nu.|

“COCK biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit, onze obsessie met zekerheid en ons diepgewortelde ongemak met ambiguïteit. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?” Char Li Chung 


Credits:
Tekst: Mike Bartlett
Vertaling: Han van Wieringen
Regie: Char Li Chung
Spel: Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok & Sander Plukaard
Dramaturgie: Madelon Kooijman
Lichtontwerp: Yuri Schreuders
Kostuumatelier: Femke van Neerven
Hoofd productie: Rudy van Wijk
Productieleiding: Ilze Versloot
Hoofd techniek: Nik Tenten
Marketing: Daniel Jaspers, Femke Krijntjes & Luca Renting
Campagnebeeld: Elza Jo

 

Deel deze voorstelling:   E-mail